Meillä Restartilla työskentelee noin 30-henkinen monenkirjava ammattilaisten joukko kirvesmiehen, puusepän, pintakäsittelyn ja yrityksen hallinnon tehtävissä Varsinais-Suomessa ja Uudellamaalla.

Yhteisenä tavoitteenamme on auttaa vanhojen rakennusten elinkaarien pidentämisessä, ja tehdä osamme arvokkaan rakennushistorian säilyttämiseksi tuleville sukupolville.

Yrityksemme toiminta perustuu vahvaan rakennus- ja kulttuurihistorian tuntemukseen sekä tekijöidemme rautaiseen ammattitaitoon omilla erityisosaamisalueillaan.

Tarjoammekin työntekijöillemme mahdollisuuden toimia monipuolisesti rakennusrestauroinnin eri osa-alueilla omaa osaamistaan laajentaen, ja uusien työntekijöidemme ammatillista kasvua tukee aina kokeneen työparin tuki ja opastus.

Arvostamme toimeen tarttuvaa reipasta työotetta, aitoa kiinnostusta rakennusrestaurointia kohtaan sekä työntekijän halua kehittää ammatillista osaamistaan ja ymmärrystään.

Jos kiinnostuit ja koet olevasi arvokas lisä tiimiimme, lähetäthän CV:si ja avoimen hakemuksen osoitteeseen rekry@restart.fi.

Saatat tykätä myös näistä

Samppalinnan Mylly sai Restartilta uuden päretakin

Yksi Turun ikoneista, vuonna 1860 rakennettu Samppalinnan Mylly sai rakennusrestaurointiin erikoistuneelta Restartilta komean uuden päretakin.  Restartin mestarit ja kisällit ovat loka-marraskuussa uusineet kokonaan Myllyn seinäpinnat.  Kun tekee nelikerroksista pärepintaa, yhteen neliöön saa naputtaa n. 130 pärettä.

Lue kirjoitus

21.12.2020

Restartin verstaassa saat puuseppien ja maalareiden taidot käyttöösi

Restart on rakennusrestaurointiyritys ja perinnerakentamisen osaaja. Vaan harva tietää, että heillä on Pukkilan Kartanon mailla Piikkiössä eräs upeimmista puuverstaista.

Lue kirjoitus

20.1.2021

Rymättylän kotiseutumuseolle Restartilta uudet hatut!

Museon pihapiirissä on lukuisia vanhoja rakennuksia, joista vanhimmat lähes 300 vuoden ikäisiä. Restartin tehtävänä on uusia rakennusten vesikatot niin, ettei muuten kallisarvoinen taivahan manna pääse rakennuksille enää pahojaan tekemään.

Lue kirjoitus

17.12.2020